2 Şubat 2011 Çarşamba

~GAZİ ÜNİVERSİTESİ -ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKNİK EĞİTİM KURSLARI(BELTEK)

Merhaba,
bugün size benimde önümüzdeki günlerde başlayacağım ANKARA'da bulunan bir kurstan söz etmek istedim.
çünkü artık istiyorumki herkesin eli bir iş tutsun yani her insan bir amaca bir hedefe bağlanırsa hayatta mutlu olur bu nedenle insanın kendisini bir yada daha fazla geliştirerek hem kendisine hem de topluma yararlı olması gerekmektedir..
BELTEK kursunda birçok bölüm bulunmakta   http://beltek.gazi.edu.tr/   adresine girerek istediğiniz her türlü bilgiye ulaşmanız mümkün.öncelikle siteye girdiğinizde sağ tarafta bulunan BELTEK KURSLARI bölümünden kursların içeriği,kaç ay süreceği gibi her türlü bilgi yazmaktadır buradan kendi ilgi alanınızla ilgili kursu öğrenebilirsiniz.daha sonra internetten ön kayıt yapıyorsunuz aşağıdaki resimde ön kayıt kısmını gösterdim.


buraya tıkladıktan sonra seçmek istediğiniz kursa tıklayarak SEÇ butonundan ön kayıt işlemine geçeceksiniz.daha sonra da yönergeleri adım adım takip ettiğinizde ön kayıt işlemi tamamlanacaktır.
ön kayıt tamamlandıktan sonra bizzat kendiniz bu yazdığım sitede bulunan İLETİŞİM kısmındaki adrese giderek kesin kaydınızı tamamlayacaksınız.

tabi bu kursun ücretini merak etmektesiniz biliyorum :)  Hemen söyleyeyim ki SADECE 10 TL 'dir.Hatta ve hatta sertifikada sağlanmaktadır.Yani hemde her kesimin ilgi alanına hitap edecek kursları sağlamakta BELTEK.


birazda kesin kayıt işlemine değineyim:  
önce beltek kayıt bürosundaki kayıt memurlarına isminizi söyleyerek ön kayıt yaptığınızı söylüyorsunuz ve onlarda sizi hemen yakında bulunan VAKIFLAR BANKASINA gönderiyor ve Yalnızca 10 TL yatırmanızı söylüyor sizde bu ücreti yatırıp makbuzla birlikte gidiyorsunuz ve kayıt memurları da kesin kayıt işleminizi tamamlıyorlar ve kurs gününüzü ve saatinizide söyleyerek sizi yönlendiriyorlar.


şunuda belirtmek isterim ki ; önümüzdeki dönemin kayıtları 10 şubata kadar sürmekte.ama BELTEK'İN  sitesini sürekli takip ederseniz yeni kayıtların başladığı tarihleri de öğrenebilirsiniz...


benim amacım çeşitli nedenlerle okuyamayan arkadaşlarımıza,bişeyler yapmak isteyipte bu tür imkanları duymayan ulaşamayan herkese bunu duyurmaktı.başka hiçbir amacım yoktur bilginize.
başta da belirttiğim gibi insan belli bir hedefe amaca bağlanmadıkça umutsuzluk yakasını bırakmaz bu her tür konuda böyledir...
Umarım yararlı olur.


Sağlıkla kalın, hoşça kalın 


Büşra S.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder